Rode of witte porto
Sherry dry
Martini Bianco, Rosso, Rosato
Pineau de charentes
Kirr
Kirr Royal
Coupe Champagne
Prosecco
Picon met witte wijn
Pisang
Campari
Ricard
Bacardi
Bacardi Reserva
Wodka
Hier een greep uit ons assortiment van gins , we hebben meer dan 54 soorten in onze zaak , alle gins worden geserveerd aan € 14,00
Double You (België)
Botanicals: 21 verschillende plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. O.a. jeneverbes, hop, roos, bloesem, koriander… en nog vele andere.
Filliers (België)
Botanicals: oranjebloesems, angelicawortel, gentiaanwortel, gember, kardemom, korianderzaden, lavendelbloesems, kalmoes, verse citrusvruchten, hopbellen.
Gin Mare (Spanje)
Botanicals: 4 mediterrane: arbequina olijven, basilicum, tijm en rozemarijn aangevuld met 3 typische botanicals: jeneverbes, koriander en kardemom
G’Vine Floraison (Frankrijk)
Botanicals: gember wortel, zoethout, groene kardemom, acasia schors, koriander, jeneverbessen, cubeb bessen, nootmuskaat en limoen
G’Vine Nouaison (Frankrijk)
Botanicals: jeveverbes, nootmuskaat, cubeb bessen, gemberwortel, limoen, zoethout, cassiaschors, koriander en Ungi Blanc druif
Botanic w&h (Spanje)
Botanicals: buddha’s hand, jeneverbes, mandarijn, tijm, koriander, citroen, kaneel, pepermunt, kamille, anijs, zoete sinaasappel, amandel, kardemom en mango
Tanqueray n10 (Verenigd Koninkrijk)
Botanicals: verse witte druif, limoen, juniper, koriander, kamille, … creëren een smaakpallet van citrustoetsen, druif en kamille
London N°3 Gin (Verenigd Koninkrijk)
Botanicals: jeneverbessen, dennennaalden, lavendel, sinaasappel, pompelmoes, korianderzaak, engelwortel, …
Gin Ish (Verenigd Koninkrijk)
Botanicals: inaasappel, koreander, veel jeneverbes en weinig sporen van de nootmuskaat en de amandelen
Hendrick’s (Schotland)
Botanicals: komkommer, jeneverbes, veel florale accenten, het aroma van de roos is goed herkenbaar
Ungava Gin (Canada)
6 lokale botanicals worden gebruikt: Nordic jeneverbes, rozebottel, bergframbozen, kruipbraam, labradorthee en Artic Blend (theesoort). De gele kleur is afkomstig van de specifieke theekruiden die gebruikt worden.
Monkey 47 (Duitsland)
Botanicals: zeer aanwezige kruiden, jeneverbes en peper die een aangename citrussmaak geven.
Bulldog (Verenigd Koninkrijk)
Botanicals: bloemen, citrus, kruiden en subtiele jeneverbessen. Opmerkelijke botanicals in deze gin zijn drakenoog (het kleine broertje van de lychee), lotusbladeren, lavendel, klaproos en amandelen.
Nordes (Spanje)
15 botanicals: zeekraal, citroengras, citroenschil, bladeren van de eucalyptus, salie, munt, jeneverbessen, kardemom, kinine, gember, hibiscus, zoethout en thee. Durf deze kruidige, unieke en rebelse gin zeker eens te proeven.
Spring gin (België)
13 botanicals waaronder rabarberwortel en dennenknopjes geven een strakke zuivere smaak met de nadruk op jeneverbes, kruiden en den.
Mombasa (Verenigd Koninkrijk)
Aroma’s van engelwortel, cassiaschors en korianderzaad gevolgd door meer voorkomende aroma’s zoals kruidnagel, komijn, …
Buss n°509 (België)
Botanicals als verse frambozen, fijne kruiden geven een fruitige gin, vol van smaak, perfect als aperitief en digestief.
Edgerton pink (Verenigd Koninkrijk)
Smaken van zachte citrus met kruidige toetsen en florale en zoete aroma’s.
Volgende tonic’s zijn geselecteerd en verkrijgbaar:
- Fever tree
- Fever tree mediterranean
- 1724
- Monaco tonic
William Lawsons
Jack Daniels
J&B
Famous grouse
Balvanvanie
Macallan
Highland Park
Glenfiddich
Glenfiddich
…
Gegrilde mergpijpjes , toast , Fleur de sel
Gerookte zalm, avocado, radijs, tzatziki en komkommer
Carpaccio van rund met notenslaatje en kruidige olijfolie, geitenkaas en broodkruimels
Scampi’s op Italiaanse wijze in de room
Kroketjes van grijze garnalen, gefrituurde peterselie
Buikspek met een zalfje van zoete aardappel
Carpaccio van St. Jakobsnootjes, couscous van bloemkool, limoen
Cote à l’os( 2 pers.), salade en verse frieten
Gebakken filet mignon, salade, frietjes en peper- of champignonsaus
Varkenswangetjes , saus van Duchesse de Bourgogne, witloofsalade
Kalf, tuinboontjes, erwt, aardappelgratin
Scampi’s op Italiaanse wijze met pasta of frietjes
Gegrilde Gamba ’s met look, brood
Zeetong, tomatensla, frietjes
Griet, lauw-warme groentevinaigrette, aardappelmousseline
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
Moelleux van chocolade met vanille-ijs en mousse van frambozen
Warm appelgebakje met vanille-ijs
Assortiment kazen
Sorbet en macaron
Poire belle Hélène
Kaaskroketje in voorgerecht
Garnaalkroketje in voorgerecht
2 kaaskroketjes met frietjes
2 garnaalkroketjes met frietjes
Gehaktballetjes in tomatensaus
Biefstukje met appelmoes en frietjes
Scampi’s met roomsausje en frietjes of pasta
Kipfilet met appelmoes en frietjes
Contacteer ons
Restaurant Beukenhof
Beukenhofstraat 43
B – 8570 Vichte
0494 71 63 59