04/05/2024 – 31/05/2024
FINGERFOOD
hapjes voor bij het aperitief
KREEFT
salade van Europese kreeft
fregola sarda – tomaat – boontjes – Jonagold
RUBIA GALLEGA
in ravioli
Enoki champignon – witte asperge – daslook – tuinkers
GOUDBRASEM
op vel gebakken
mini venkel – tomaat – dragon – frisse kruiden
KALF
filet puur van Belgische bodem
groene asperge – spinazie – pruimen – aardappelwafel
KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00
(kaas ipv dessert + € 6,00)
Suggestie: glas Cantine Florio Marsala 10,00 €
AARDBEI/FRAMBOOS
pannacotta – fondant chocolade
Suggestie: glas Bodega Yuste “Aurora” 8,00 €
HOVENIERSMENU 3 gangen € 49,00
Rubia Gallega – kalf – aardbei
+ € 20,00 met 2 passende wijnen
+ € 15,00 met 2 passende sappen
–
PORTIERSMENU 4 gangen € 61,50
kreeft – Rubia Gallega – kalf – aardbei
+ € 25,00 met 3 passende wijnen
+ € 20,00 met 3 passende sappen
–
KASTEELMENU 5 gangen € 74,00
kreeft – Rubia Gallega – goudbrasem – kalf – aardbei
+ € 30,00 met 4 passende wijnen
+ € 25,00 met 4 passende sappen
Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.
Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.
Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.