07/09/2024 – 02/10/2024
FINGERFOOD
hapjes voor bij het aperitief
BLEU BLANC BELGE
fijn gesneden tartaar
stracciatella – anjovis – sucrine – Mostarda di Cremona
ZEEDUIVEL
venkel – Mimolette – mousseline
SCHELVIS
mosselen – knolselder – waterkers
HOEVEKIP VAN LIQUES
‘Poulet Jaune Fermier’
courgette – Romared tomaat – mayonaisa verde
KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00
(kaas ipv dessert + € 6,00)
BLAUWE BES / FRAMBOOS
vanille – witte chocolade – citroen
HOVENIERSMENU 3 gangen € 49,00
Bleu Blanc – hoevekip – blauwe bes / framboos
+ € 20,00 met 2 passende wijnen
+ € 15,00 met 2 passende sappen
–
PORTIERSMENU 4 gangen € 61,50
Bleu Blanc – zeeduivel – hoevekip – blauwe bes / framboos
+ € 25,00 met 3 passende wijnen
+ € 20,00 met 3 passende sappen
–
KASTEELMENU 5 gangen € 74,00
Bleu Blanc – zeeduivel – schelvis – hoevekip – blauwe bes / framboos
+ € 30,00 met 4 passende wijnen
+ € 25,00 met 4 passende sappen
Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.
Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.
Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.