MENU

Graag ontvangen wij u tussen volgende uren:
dinner 19.00h – 20.00h, lunch 12.00h – 13.00h

07/09/2024 – 02/10/2024

FINGERFOOD

hapjes voor bij het aperitief

BLEU BLANC BELGE

fijn gesneden tartaar

stracciatella – anjovis – sucrine – Mostarda di Cremona

ZEEDUIVEL

venkel – Mimolette – mousseline

SCHELVIS

mosselen – knolselder – waterkers

HOEVEKIP VAN LIQUES

‘Poulet Jaune Fermier’

courgette – Romared tomaat – mayonaisa verde

KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00

(kaas ipv dessert + € 6,00)

BLAUWE BES / FRAMBOOS

vanille – witte chocolade – citroen

HOVENIERSMENU 3 gangen   € 49,00

Bleu Blanc – hoevekip – blauwe bes / framboos

+ € 20,00 met 2 passende wijnen

+ € 15,00 met 2 passende sappen

PORTIERSMENU 4 gangen   € 61,50

Bleu Blanc – zeeduivel – hoevekip – blauwe bes / framboos

+ € 25,00 met 3 passende wijnen

+ € 20,00 met 3 passende sappen

KASTEELMENU 5 gangen   € 74,00

Bleu Blanc – zeeduivel – schelvis – hoevekip – blauwe bes / framboos

+ € 30,00 met 4 passende wijnen

+ € 25,00 met 4 passende sappen


Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.

Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.

Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.