04/10/2024 – 30/10/2024
FINGERFOOD
hapjes voor bij het aperitief
KALF
rode biet – raap – ganzelever
PLADIJS
ratte-aardappel – grijze garnalen – kreeftenbéarnaise
SINT-JACOBSVRUCHT
bloemkool – Pancetta – eekhoorntjesbrood
EEND
‘Poulet Jaune Fermier’
pompoen – vijg – sauce Cumberland
KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00
(kaas ipv dessert + € 6,00)
PEER
chocolade – speculaas – hazelnoot
HOVENIERSMENU 3 gangen € 49,00
kalf – eend – peer
+ € 20,00 met 2 passende wijnen
+ € 15,00 met 2 passende sappen
–
PORTIERSMENU 4 gangen € 61,50
kalf – pladijs – eend – peer
+ € 25,00 met 3 passende wijnen
+ € 20,00 met 3 passende sappen
–
KASTEELMENU 5 gangen € 74,00
kalf – pladijs – st.jacobsvrucht – eend – peer
+ € 30,00 met 4 passende wijnen
+ € 25,00 met 4 passende sappen
Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.
Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.
Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.