MENU

‘S AVONDS 19.00h – 20.00h
‘S MIDDAGS 12.00h – 13.00h

04/10/2024 – 30/10/2024

FINGERFOOD

hapjes voor bij het aperitief

KALF

rode biet – raap – ganzelever

PLADIJS

ratte-aardappel – grijze garnalen – kreeftenbéarnaise

SINT-JACOBSVRUCHT

bloemkool – Pancetta – eekhoorntjesbrood

EEND

‘Poulet Jaune Fermier’

pompoen – vijg – sauce Cumberland

KAASPLANKJE
Assortiment kaas suppl. € 12,00

(kaas ipv dessert + € 6,00)

PEER

chocolade – speculaas – hazelnoot

HOVENIERSMENU 3 gangen   € 49,00

kalf – eend – peer

+ € 20,00 met 2 passende wijnen

+ € 15,00 met 2 passende sappen

PORTIERSMENU 4 gangen   € 61,50

kalf – pladijs – eend – peer

+ € 25,00 met 3 passende wijnen

+ € 20,00 met 3 passende sappen

KASTEELMENU 5 gangen   € 74,00

kalf – pladijs – st.jacobsvrucht – eend – peer

+ € 30,00 met 4 passende wijnen

+ € 25,00 met 4 passende sappen


Wanneer u op weekdagen van deze menu wenst te genieten, vragen wij dit te melden bij uw reservatie.

Bij eventuele aanpassingen van het menu kan een supplement bij gerekend worden.

Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën die 24 uur op voorhand werden doorgegeven. Alvast bedankt voor uw begrip.