02/01/2024 – 31/01/2024
ZEEBAARS
handgesneden tartaar
avocado – komkommer – limoen – zeewier
PALING
in huis gerookt
geplette aardappel – venkel – appel
haring kaviaar – zure room – bieslook
PLADIJS
op vel gebakken
parmezaan – risotto – prei
IBERICO
gemarineerd en gekruid haasje
groene kool – schorseneer – spekjes – shii-take
𝗞𝗔𝗔𝗦𝗣𝗟𝗔𝗡𝗞𝗝𝗘
Assortiment kaas suppl. € 12,00
(kaas ipv dessert + € 6,00)
Suggestie: glas Pinot Noir uit de Elzas 7,00 €
CHOCOLADE
mascarpone – hazelnoot – vanille
Suggestie: glas Cantine Florio Classic Semisecco 2015 7,00 €
3 gangen
zeebaars – pladijs of iberico – chocolade
€ 49,00 – € 69,00 met 2 passende wijnen
–
4 gangen
zeebaars – paling – pladijs of iberico – chocolade
€ 59,00 – € 84,00 met 3 passende wijnen
–
5 gangen
zeebaars – paling – pladijs – iberico – chocolade
€ 69,00 – € 99,00 met 4 passende wijnen
_______________
Op werkdagen wordt de menu geserveerd na reservatie. Dank voor begrip!
09/12/2023 – 22/12/2023
ZALM
Graved Lax ‘Label Rouge’
rode biet – radijs – komkommer – yoghurt
RODE POON
selder – boerenkool – bouillon van paddenstoelen
SCHELVIS
op vel gebakken
spitskool – ravioli – truffel – witte wijn
HINDE
wortel – knolselder – cantharellen – veenbessen
𝗞𝗔𝗔𝗦𝗣𝗟𝗔𝗡𝗞𝗝𝗘
Assortiment kaas suppl. € 12,00
(kaas ipv dessert + € 6,00)
Suggestie: glas Duchesse de Bourgogne 3,00 €
MANDARIJN
witte chocolade – Bounty – yohurt
Suggestie: glaasje Orancello 8,00 €
3 gangen
zalm – schelvis of hinde – mandarijn
€ 49,00 – € 69,00 met 2 passende wijnen
–
4 gangen
zalm – rode poon – schelvis of hinde – mandarijn
€ 59,00 – € 84,00 met 3 passende wijnen
–
5 gangen
zalm – rode poon – schelvis – hinde – mandarijn
€ 69,00 – € 99,00 met 4 passende wijnen