MENU

Graag ontvangen wij u tussen volgende uren:
dinner 19.00h – 20.00h, lunch 12.00h – 13.00h

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel onze menu’s.

02/01/2024 – 31/01/2024

ZEEBAARS

handgesneden tartaar

avocado – komkommer – limoen – zeewier

PALING

in huis gerookt

geplette aardappel – venkel – appel

haring kaviaar – zure room – bieslook

PLADIJS

op vel gebakken

parmezaan – risotto – prei

IBERICO

gemarineerd en gekruid haasje

groene kool – schorseneer – spekjes – shii-take

𝗞𝗔𝗔𝗦𝗣𝗟𝗔𝗡𝗞𝗝𝗘
Assortiment kaas suppl. € 12,00

(kaas ipv dessert + € 6,00)

Suggestie: glas Pinot Noir uit de Elzas 7,00 €

CHOCOLADE

mascarpone – hazelnoot – vanille

Suggestie: glas Cantine Florio Classic Semisecco 2015  7,00 €

3 gangen

zeebaars – pladijs of iberico – chocolade

€ 49,00 – € 69,00 met 2 passende wijnen

4 gangen

zeebaars – paling – pladijs of iberico –  chocolade

€ 59,00 – € 84,00 met 3 passende wijnen

5 gangen

zeebaars – paling – pladijs – iberico –  chocolade

€ 69,00 – € 99,00 met 4 passende wijnen

_______________

Op werkdagen wordt de menu geserveerd na reservatie. Dank voor begrip!


09/12/2023 – 22/12/2023

ZALM

Graved Lax ‘Label Rouge’

rode biet – radijs – komkommer – yoghurt


RODE POON

selder – boerenkool – bouillon van paddenstoelen


SCHELVIS

op vel gebakken

spitskool – ravioli – truffel – witte wijn

HINDE

wortel – knolselder – cantharellen – veenbessen

𝗞𝗔𝗔𝗦𝗣𝗟𝗔𝗡𝗞𝗝𝗘
Assortiment kaas suppl. € 12,00

(kaas ipv dessert + € 6,00)

Suggestie: glas Duchesse de Bourgogne 3,00 €

MANDARIJN

witte chocolade – Bounty – yohurt

Suggestie: glaasje Orancello 8,00 €

3 gangen

zalm – schelvis of hinde – mandarijn

€ 49,00 – € 69,00 met 2 passende wijnen

4 gangen

zalm – rode poon – schelvis of hinde – mandarijn

€ 59,00 – € 84,00 met 3 passende wijnen

5 gangen

zalm – rode poon – schelvis – hinde – mandarijn

€ 69,00 – € 99,00 met 4 passende wijnen