06/05/23 – 31/05/2023
IBERICO BELLOTA
groene asperge – burrata – tomatensalsa –Β notensla – gazpacho
HAMACHI
bloemkool – Chinese kool – doperwten
KABELJAUW
witte asperge – fijne groentjes – gebakken rijst – Vadouvan
KALF
wortel – babymais – duxelles van champignon – krielaardappel – dragon
ππππ¦π£πππ‘πππ
Assortiment kaas suppl. β¬ 12
(kaas ipv dessert + β¬ 6)
Suggestie: glas Pinot Noir, Luc Pirlet 7,00 β¬
CREME BRULEE
aardbei – framboos – pistacia vera – witte chocolade
Suggestie: glas Cantine Florio Classic Semisecco 2015 Β 7,00 β¬
HOVENIERSMENU
3 gangen
Iberico Bellota Β – kabeljauw of kalf – creme brulee
β¬ 49,00 – β¬ 69,00met 2 passende wijnen
–
PORTIERSMENU
4 gangen
Iberico Bellota – Hamachi – kabeljauw of kalf – creme brulee
β¬ 59,00 – β¬ 84,00 met 3 passende wijnen
–
KASTEELMENU
5 gangen
Iberico Bellota – Hamachi – kabaljauw – kalf – creme brulee
β¬ 69,00 – β¬ 99,00 met 4 passende wijnen
_______________
Opm.: op Moederdag serveren wij onze 4 gangen Portiersmenu met het kalfsvlees als hoofdgerecht.
Op werkdagen wordt de menu geserveerd na reservatie. Dank voor begrip!