MENU

Graag ontvangen wij u tussen volgende uren:
dinner 19.00h – 20.00h, lunch 12.00h – 13.00h

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel de maandmenu.

06/05/23 – 31/05/2023

IBERICO BELLOTA
groene asperge – burrata – tomatensalsa –Β notensla – gazpacho

HAMACHI
bloemkool – Chinese kool – doperwten

KABELJAUW
witte asperge – fijne groentjes – gebakken rijst – Vadouvan

KALF
wortel – babymais – duxelles van champignon – krielaardappel – dragon

π—žπ—”π—”π—¦π—£π—Ÿπ—”π—‘π—žπ—π—˜
Assortiment kaas suppl. € 12

(kaas ipv dessert + € 6)

Suggestie: glas Pinot Noir, Luc Pirlet 7,00 €

CREME BRULEE
aardbei – framboos – pistacia vera – witte chocolade

Suggestie: glas Cantine Florio Classic Semisecco 2015 Β 7,00 €

HOVENIERSMENU

3 gangen

Iberico Bellota Β – kabeljauw of kalf – creme brulee

€ 49,00 – € 69,00met 2 passende wijnen

PORTIERSMENU

4 gangen

Iberico Bellota – Hamachi – kabeljauw of kalf – creme brulee

€ 59,00 – € 84,00 met 3 passende wijnen

KASTEELMENU

5 gangen

Iberico Bellota – Hamachi – kabaljauw – kalf – creme brulee

€ 69,00 – € 99,00 met 4 passende wijnen

_______________

Opm.: op Moederdag serveren wij onze 4 gangen Portiersmenu met het kalfsvlees als hoofdgerecht.

Op werkdagen wordt de menu geserveerd na reservatie. Dank voor begrip!