KERSTDAG
PRIJS MENU: 75,00€ (met aperitief) / MENU ALL-IN: 115,00€ (aperitief, wijn, water en koffie)
ENKELE HAPJES
coupe champagne van het huis
mocktail op basis van limoen, gember, vlierbloesem
ZALM
graved lax ‘label rouge’
rode biet – radijs – rode ajuin – komkommer – yoghurt
TRIO WILD
in opgevulde ravioli
bospaddestoel – prei – selder – heldere bouillon
HERT
filet pur
witloof – wortel – spruitjes – rode wijnsaus
CHOCOLADE
mascarpone – hazelnoot – vanille
NIEUWJAARSDAG
PRIJS MENU 85.00 € (met aperitief) / MENU ALL-IN: 125,00€ (aperitief, wijn, water en koffie)
ENKELE HAPJES
coupe champagne van het huis
mocktail op basis van limoen, gember, vlierbloesem
ZEEBAARS
handgesneden tartaar
avocado – komkommer – limoen – zeewier
PALING
in huis gerookt
geplette aardappel – venkel – haring kaviaar – zure room
HERT
filet pur
witloof – wortel – spruitjes – rode wijnsaus
CHOCOLADE
mascarpone – hazelnoot – vanille