MENU

Graag ontvangen wij u tussen volgende uren:
dinner 19.00h – 20.00h, lunch 12.00h – 13.00h

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel de maandmenu.

10/06/2023 – 16/07/2023

PALING

gerookt en mousse
venkel – selder – komkommer – feta

BUIKSPEK

gelakt
witte asperge – langoustine – citroengras

ZEEBARBEEL

op vel gebakken
fregola sarda – tomaat – chorizo – lente ui – paprika

IERS RUND
sucrine – Parijse champignon – gebrande courgette – rozemarijn aardappel

𝗞𝗔𝗔𝗩𝗣𝗟𝗔𝗡𝗞𝗝𝗘
Assortiment kaas suppl. € 12

(kaas ipv dessert + € 6)

RIJSTPAP

abrikoos – framboos – vanilleroom – munt

HOVENIERSMENU
3 gangen

paling – zeebarbeel of Iers rund – rijstpap

€ 49,00 – € 69,00 met 2 passende wijnen

PORTIERSMENU

4 gangen

paling – buikspek – zeebarbeel of Iers rund – rijstpap

€ 59,00 – € 84,00 met 3 passende wijnen

KASTEELMENU

5 gangen

Paling – buikspek – zeebarbeel – Iers rund – rijstpap

€ 69,00 – € 99,00 met 4 passende wijnen

_______________________________________________________

VADERDAG

Op zondag 11/06/2023 serveren wij onze 4-gangen menu met het Iers rundsvlees als hoofdgerecht