MENU FEESTDAGEN

KERSTDAG

25/12/2022 – 12h00

ONTVANGST

coupe Genoels Elderen ‘Zwarte Parel’

fingerfood

lolly van patrijs en sinaas

macaron van ganzelever en chocolade

teasers

krokantje van parmezaan – foie – chutney

kroketje van everzwijn

ZALM ‘LABEL ROUGE’
tartaar van zalm – gazpacho van komkommer – bieslook room – Rettich radijs

Riesling Durnstein, Tegernseerhof | 2020 Oostenrijk

COQUILLE UIT DIEPPE
gebakken coquilles – risotto – boschampignon – truffel – sausje van parmezaanse kaas

Macon-Villages, Sophie Martin | 2021 Frankrijk

HERT
crème van pastinaak – witloof – amandelkroketje – jus met veenbessen

Bordeaux Sup. Mirambeau Papin | 2019 Frankrijk

PEER
chocolade roomijs – Doyenne peer – chutney van kweepeer – amandelkoek

Late Harvest, Royal Tokaji | 2018 Hongarije Glas  9€

KOFFIE OF THEE

praline van hazelnoot – Cuberdon – amandelkoekje

menu aan 75 euro

menu met passende wijnen + 25 euro (geselecteerd door Gianluca Ditaranto)


OUDEJAARSAVOND

31/12/2022 – 19h00

ONTVANGST

onze huischampagne

fingerfood

lolly van patrijs en sinaas

macaron van ganzelever en chocolade

teasers

krokantje van parmezaan – foie – chutney

kroketje van everzwijn

ZALM ‘LABEL ROUGE’
tartaar van zalm – gazpacho van komkommer – bieslook room – Rettich radijs

Riesling Durnstein, Tegernseerhof | 2020 Oostenrijk

COQUILLE UIT DIEPPE
gebakken coquilles – risotto – boschampignon – truffel – sausje van parmezaanse kaas

Macon-Villages, Sophie Martin | 2021 Frankrijk

SORBET

sinaas – champagne

HERT
crème van pastinaak – witloof – amandelkroketje – jus met veenbessen

Bordeaux Sup. Mirambeau Papin | 2019 Frankrijk

PEER
chocolade roomijs – Doyenne peer – chutney van kweepeer – amandelkoek

Late Harvest, Royal Tokaji | 2018 Hongarije Glas  9€ 

KOFFIE OF THEE

praline van hazelnoot – Cuberdon – amandelkoekje

00h00

glaasje champagne

menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie 145 euro

->  sluitingsuur om 01h00.


NIEUWJAARSDAG

01/01/2023 – 12h00

ONTVANGST

onze huischampagne

fingerfood

lolly van patrijs en sinaas

macaron van ganzelever en chocolade

teasers

krokantje van parmezaan – foie – chutney

kroketje van everzwijn

ZALM ‘LABEL ROUGE’
tartaar van zalm – gazpacho van komkommer – bieslook room – Rettich radijs

Riesling Durnstein, Tegernseerhof | 2020 Oostenrijk

COQUILLE UIT DIEPPE
gebakken coquilles – risotto – boschampignon – truffel – sausje van parmezaanse kaas

Macon-Villages, Sophie Martin | 2021 Frankrijk

SORBET

sinaas – champagne

HERT
crème van pastinaak – witloof – amandelkroketje – jus met veenbessen

Bordeaux Sup. Mirambeau Papin | 2019 Frankrijk

PEER
chocolade roomijs – Doyenne peer – chutney van kweepeer – amandelkoek

Late Harvest, Royal Tokaji | 2018 Hongarije Glas  9€

KOFFIE OF THEE

praline van hazelnoot – Cuberdon – amandelkoekje

menu aan 85 euro

menu met passende wijnen + 25 euro (geselecteerd door Gianluca Ditaranto)