10/06/2023 – 16/07/2023
PALING
gerookt en mousse
venkel – selder – komkommer – feta
BUIKSPEK
gelakt
witte asperge – langoustine – citroengras
ZEEBARBEEL
op vel gebakken
fregola sarda – tomaat – chorizo – lente ui – paprika
IERS RUND
sucrine – Parijse champignon – gebrande courgette – rozemarijn aardappel
đđđđŠđŁđđđĄđđđ
Assortiment kaas suppl. ⏠12
(kaas ipv dessert + ⏠6)
RIJSTPAP
abrikoos – framboos – vanilleroom – munt
HOVENIERSMENU
3 gangen
paling – zeebarbeel of Iers rund – rijstpap
⏠49,00 – ⏠69,00 met 2 passende wijnen
–
PORTIERSMENU
4 gangen
paling – buikspek – zeebarbeel of Iers rund – rijstpap
⏠59,00 – ⏠84,00 met 3 passende wijnen
–
KASTEELMENU
5 gangen
Paling – buikspek – zeebarbeel – Iers rund – rijstpap
⏠69,00 – ⏠99,00 met 4 passende wijnen
_______________________________________________________
VADERDAG
Op zondag 11/06/2023 serveren wij onze 4-gangen menu met het Iers rundsvlees als hoofdgerecht